marie therese journalistik & media

Om företaget

Företaget marie therese journalistik & media drivs av mig Therese Forsberg. Jag är vetenskapsjournalist, radiomakare, fotograf och utbildad biolog. Min spetskompetens finns inom frågor som rör natur, miljö, jordbruk och skog.

 

Jag hörs regelbundet i Naturmorgon och Vetandets Värld i Sveriges Radio Radio P1. Jag driver projektet Naturfotopodden där jag intervjuar verksamma naturfotografer och naturfilmare om deras drivkrafter och tankar kring sitt bildarbete.

 

Just nu studerar jag även Ljudkonst på deltid på Hola Folkhögskola. Jag har tidigare arbetat  som redaktör för tidningen Småbrukaren som ges ut av Förbundet Sveriges Småbrukare och producerar ofta trycksaker åt olika organisationer. Jag har arbetat som researcher för Studio Natur på SVT, arbetar som fotograf och mina texter har kunnat läsas i bland annat tidningen Skogsmästaren, Bulletinen och Tidningen Hemvärnet.

 

Jag jobbar med ljud, bild och text och kan producera allt från trycksaker till radioproduktioner. En käpphäst jag alltid försöker hålla mig till, vare sig det handlar om att göra radio eller skriva text är att hänga upp alla fakta på en konkret bild för att göra det abstrakta enklare att förstå.

 

Det bästa med mitt arbete är att få möta människor, ägna mig åt de frågor jag brinner allra mest för och samtidigt vara kreativ i skapandet av reportage och artiklar. Om du är intresserad av mina tjänster så är det bara att höra av sig och diskutera hur vi kan lösa det du behöver hjälp med.

 

Företaget marie therese journalistik och media har funnits sedan 2006 och innehar F-skattsedel.

 

 

 

Kontaktuppgifter:  Epost: therese@marietherese.se  Telefon: 0737 59 16 05 Adress: Therese Forsberg, Ankarskatavägen 89C, 941 34 Piteå